Na stronie używamy cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich wykorzystywanie. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.

Tajlandia – wymagane dokumenty

Obywatele Polski udający się do Tajlandii muszą posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy (licząc od daty planowanego opuszczenia Tajlandii). Nie ma już natomiast obowiązku wizowego – do 30 dni można przebywać na terytorium tego kraju bez wizy (w wypadku podróży lotniczej). Jeśli przekraczamy lądową granicę Tajlandii (przez Kambodżę, Laos lub Malezję), długość legalnego pobytu bez wizy wynosi 15 dni. Ponadto należy mieć przy sobie bilet powrotny i środki na utrzymanie (10 000 THB). Kierowcy są natomiast zobowiązani posiadać międzynarodowe prawo jazdy.

Popularne miasta:
ZACZEKAJ!
Przed wejściem na stronę polub nas na facebooku
kliknij "polub tę stronę"
facebook
Często jeździsz samochodem?
nie przegap ważnych informacji drogowych i ciekawostek dla kierowców
Obserwuj nas na Facebooku - kliknij polub tę stronę
facebook Polub nas na Facebooku
Tylko u nas!
ceny paliw • informacje drogowe • ciekawostki dla kierowców
kliknij polub tę stronę: