Na stronie używamy cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich wykorzystywanie. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.

Indonezja – wymagane dokumenty

Dokumentami upoważniającymi do wjazdu na terytorium Indonezji są ważny paszport oraz wiza lub pozwolenie na przekroczenie granicy tego państwa. Wizę można uzyskać w Ambasadzie Republiki Indonezji w Warszawie. W celach turystycznych i biznesowych można otrzymać pojedynczą wizę wjazdową upoważniającą do pobytu na terytorium tego państwa do 60 dni. Istnieją również inne rodzaje wiz: wielokrotna wiza wjazdowa (dla wizyt o charakterze czysto biznesowym, umożliwia wjazd przez cały rok, jednorazowo na 60 dni), tranzytowa (ważna do 14 dni), dziennikarska, dyplomatyczna i służbowa oraz wiza on arrival (do 30 dni).

Popularne miasta:
ZACZEKAJ!
Przed wejściem na stronę polub nas na facebooku
kliknij "polub tę stronę"
facebook
Często jeździsz samochodem?
nie przegap ważnych informacji drogowych i ciekawostek dla kierowców
Obserwuj nas na Facebooku - kliknij polub tę stronę
facebook Polub nas na Facebooku
Tylko u nas!
ceny paliw • informacje drogowe • ciekawostki dla kierowców
kliknij polub tę stronę: