Na stronie używamy cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich wykorzystywanie. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.

Grecja - wymagane dokumenty

Obywatele Polski mogą wjeżdżać na terytorium Grecji na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu. Ponadto zaś dokumenty te uprawniają do przebywania w tym kraju do 90 dni (3 miesiące). Okres pobytu przekraczający 3 miesiące musi natomiast zostać uzasadniony ważnymi okolicznościami takimi, jak np. podjęcie w Grecji nauki, pracy, założenie własnej działalności gospodarczej itp. W tych wypadkach obowiązuje również konieczność zameldowania.

Popularne miasta:
ZACZEKAJ!
Przed wejściem na stronę polub nas na facebooku
kliknij "polub tę stronę"
facebook
Często jeździsz samochodem?
nie przegap ważnych informacji drogowych i ciekawostek dla kierowców
Obserwuj nas na Facebooku - kliknij polub tę stronę
facebook Polub nas na Facebooku
Tylko u nas!
ceny paliw • informacje drogowe • ciekawostki dla kierowców
kliknij polub tę stronę: